KERSTWANDELING:

Onze jaarlijkse kerstwandeling op tweede kerstdag helpt je de copieuze maaltijd van de dag ervoor weer weg te werken. Met wat beweging en frisse lucht haal je lekkere rode konen bij een wandeling door de duinen van Groet. We eindigen bij een strandtent op Camperduin voor de warme chocolademelk en ander lekkers. Partners en kinderen zijn van harte welkom.

Datum: 26 december 2022
Vertrek: 10.00 u. vanaf station Hoorn.
Vooraf opgeven niet nodig


NIEUWJAARSRECEPTIE


Vrijdag 6 Januari 2023 is er Nieuwjaarsreceptie in de kantine om 20.00 u.


We beginnen het nieuwe jaar met een feestelijke receptie waarbij onze voorzitter opent met een terugblik op 2022 en de nieuwe plannen voor 2023 bekend maakt. Een mooi moment om met een
hapje en drankje te horen hoe het met ieder gaat. Samen goede ideeën uitwisselen en kijken hoe we dit gaan organiseren. Laat de ”champagne” maar komen. We gaan er een mooi 2023 van maken!

OPFRISCURSUS

Inmiddels zijn ook de data voor de opfriscursus bekend voor 2023: 12-19-26 april 2023

Vaar je al een tijdje mee en denk je soms: hoe kan het, dat die mensen die voor mij varen, dat zo snel en gemakkelijk doen?
Edwin leert je tijdens deze cursus de finesses van de perfecte peddelslag.

Dus wil je het nieuwe seizoen met een vliegende start beginnen, geef je dan op bij Edwin Hoorn tel. 06-55120343 Email: epj.hoorn@ziggo.nl

Nieuw gras 2 juni 2021

Grasmat opnieuw ingezaaid…Het begint er alweer op te lijken…

Wat is het opgeknapt zeg! Nog even wachten tot het gras sterk genoeg is en dan de stellingen weer terug. Dan kunnen we er weer járen tegenaan

Herbestrating van de Gemeente Hoorn 12 april 2021

Renovatie loods 11 maart 2021

Er wordt keihard gewerkt aan de renovatie van onze kanoloods. De vloer is opgehoogd, nieuwe verlichting geplaatst en dakspanten versterkt. De rekken zijn weer teruggeplaatst en de eerst kano’s liggen alweer op hun plek. Hulde voor alle vrijwilligers!

Drukke werkzaamheden in onze loods. 4 februari 2021

Renovatie van de Loods KV Flevo:

Zaterdag 30 januari 2021 is er hard gewerkt bij KV FLEVO!

Alle kano’s zijn uit de loods gehaald en vervoerd naar Beets en Grosthuizen.

In de komende weken wordt de vloer van de loods opgehoogd en opnieuw bestraat. Daarna worden de dakgordingen versterkt en nieuwe TL-balken gemonteerd.

Als dit werk achter de rug is worden alle rekken teruggeplaatst en de kano’s weer opgehaald. De loods is dan weer helemaal up to date!

Grote dank aan alle vrijwilligers voor het vele werk dat er wordt verricht!