JEUGD

Kano Workshop voor de jeugd van 6 tot 12 jaar, die in het bezit is van een zwemdiploma.

In onze workshop leer je de kanotechnieken op het droge maar vooral door kanotochtjes met spelletjes en te duiken onder spannende brugjes. Als je na één keer denkt dit is wat voor mij dan bekijken we of je in diezelfde maand nog gratis extra lessen kunt volgen. We varen dan in de watertjes van het Dwaalpark en gaan op avontuur in de aansluitende polder.
Verenigingskano, peddel en (verplicht) zwemvest mag je gebruiken van de club.
Wil je weten wat we verder voor de jeugd doen als je lid bent? Kijk op www.kv-flevo.nl

Wanneer:
Woensdag 7 apr. 2021 van 16:00 tot 17:30u

De kosten zijn 5 euro

Wat neem je mee: Lichte kleding. Geen zware schoenen. Extra set droge kleding meenemen + handdoek

Informatie: Bart Meilink Email: B.artprojectp@gmail.com Telefoonnummer: 06- 53820987