BEGINNERSCURSUSSEN

Stel je voor…….

Je stapt in je kano en vaart zo naar de mooiste plekken in ons waterrijk Westfriesland; van het stilste slootje tot het wijdse IJsselmeer.

Maar… je hebt nog geen kano en geen ervaring.
Dan is een opstapavond bij Kanovereniging Flevo een goed begin. Jong en oud, ieder is welkom, ook al ben je de 60 al heel lang gepasseerd. Je krijgt een kano te leen en les in de eerste beginselen van het kanovaren. Bevalt het, dan krijg je drie gratis lessen extra. Heb je de smaak te pakken? Word lid!
Je kunt dan een jaar lang een boot van de vereniging gebruiken en meevaren met onze tochten.
We starten op de woensdagavonden van 18.45 u. tot 20.30 u. bij het clubgebouw. Data voor het nieuwe seizoen worden nog bekend gemaakt.

Aanmelden bij Edwin Hoorn. Telefoonnummer: 06 – 55 120 343 Email: epj.hoorn@ziggo.nl