ACTIVITEITEN

Flevo’s Jaarlijkse Zangavond om 20.30 uur op vrijdagavond 6 maart 2020

Deze avond kunnen we kiezen uit het repertoire, dat we voor de afgelopen 2 zangavonden hebben verzameld. Maar we gaan ook gebruik maken van karaoke versies, afkomstig van Youtube. We kunnen dit projecteren op een scherm, zodat iedereen kan meezingen.

Maarrrr…heb je ambities om een SOLO te zingen, dan zouden we dat erg leuk vinden. Mocht je dat te spannend vinden, kunnen we het refrein of zelfs het gehele lied met je meezingen. Kies een mooie karaoke versie van jouw lied van Youtube en mail de link door naar joop@zomaar.com of als je dat lastig vindt, geef de naam van jouw lied door, dan zoeken wij een Karaoke versie erbij.

Voor 23 februari graag je lied doorgeven! Het wordt vast weer een super gezellige avond! Dus komen allemaal! Tot ziens op 6 maart!

Promotie Fiets – Lichtjestocht28 februari 2020

Op de Tandem voor Ecadem Vertrek 18.30 vanaf de kanoloods KV Flevo. De fietstocht gaat door de wijk. Kom met je fiets en doe mee en steun Taner en Angelique met deze Fiets Lichtjestocht door de Grote Waal!

14 augustus 2020 vertrekken Taner en Angelique op de tandem van Hoorn (Noord-Holland) naar Istanbul in 8 weken. 3000 km voor het goede doel! Hun doel is 3,33 euro per km om gehandicapten in Istanbul te steunen, zodat ze een normaal mogelijk leven te kunnen leiden. Help mee een lichtje te schijnen op ECADEM!

Taner en Angelique zijn hartstochtelijke fietsers en willen graag een keer in hun leven een groot fietsavontuur.

Daarnaast werken zij met veel passie in de gehandicaptenzorg. Taner is van Turkse afkomst, na een familiebezoek afgelopen jaar in Turkije zagen zij dat de gehandicaptenzorg, daar nog lang niet zo goed geregeld is als in Nederland. Hierin zagen zij het doel van hun fietsavontuur.

De kans niet krijgen, of fysiek niet altijd kunnen doen, wat je wilt, is wat zij vaak zien bij clienten. het enorme doorzettingsvermogen van deze kwetsbare groep mensen is hun motovatie.

Na enige tijd is ECADEM gevonden. Een prachtig project met als doel: Verzorgen en begeleiden van gehandicapte kinderen, hun moeders en broers en zussen, het beschermen van de integriteit van het gezin en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Op dit project willen Taner en Angelique graag een lichtje schijnen!

Waar kun je ons vinden: http://www.opdetandem2020.com

Wilt U ook doneren http://www.geef.nl/nl/actie/op-de-tandem-naar-istanboel-voor-ecadem/donateurs

Zwembadtrainingen 2020 :

De zwembadtraining is in het overdekte zwembad De Waterhoorn in Hoorn. Dit is een ideale gelegenheid, waar met verschillende instap en balans oefeningen vaardigheden worden aangeleerd om later soepeler en met meer zelf vertrouwen, het mooie vaarwater vanaf onze club in het Dwaalpark in Hoorn op te gaan voor verdere ontwikkeling en ervaringen in het kanoën.

Zaterdag 22 februari 2020 Zwembad Kanoinstructie van 16.00 – 18.00 uur in de Waterhoorn in Hoorn voor alle Clubleden van KV Flevo en  voor het huidige Jeugdteam en nieuwe Jeugdkandidaten! Kosten 7,50 euro per keer! Vertrek 15.00 vanaf de kanoloods KV Flevo. Geef je op bij Bart via mail toercommissie@kv-flevo.nl

Zaterdag 21 maart 2020 Zwembad kanoinstructie van 16.00 – 18.00 uur in de Waterhoorn in Hoorn voor de clubleden van KV Flevo en de instapcursus van Sportpassers. (nader info volgt) Kosten 7,50 euro per keer Vertrek 15.00 uur vanaf de kanoloods KV Flevo. Geef je op bij Bart via email toercommissie@kv-flevo.nlBewerkenOndersteund door WordPress