JEUGD

Ben je 6 jaar of ouder en speel je graag buiten?
Bij Kanovereniging Flevo kan dat.

Als jij in het bezit bent van een zwemdiploma, mag je bij ons al vanaf 6 jaar lid worden van de kanovereniging.

jeugdvaren

Vanaf 6 april 2016 kun je iedere woensdag van 18.00 uur tot 19.30 bij ons terecht. Je hoeft zelf nog geen kano te kopen, want je mag gebruik maken van het materiaal van de kanovereniging. We laten je spelenderwijs kennismaken met deze leuke sport. Het vaarwater in de directe omgeving van ons clubgebouw en het Dwaalpark leent zich prima voor spelen, avontuur en speurtochtjes.

De contributie bedraagt € 6,35 per maand (prijspeil 2016). Als je ouders om financiële reden niet in staat zijn om de contributie te betalen, dan kunnen zij via bemiddeling van stichting Leergeld dit regelen. Als ouders gebruik willen maken van een gratis lidmaatschap voor hun kinderen dienen zij niet meer inkomen te hebben dan 120% van de bijstand en kunnen zij zich wenden tot de Stichting Leergeld, tel. 06 38920886 of info@leergeldwestfriesland.nl.
Zie ook www.leergeldwestfriesland.nl.

Mocht jij en/of je ouders meer willen weten dan zijn jullie samen van harte welkom om eerst eens kennis te maken met onze vereniging. Neem dan contact op met Bart,
tel. 0229-216113, email: bart.flevo@kpnmail.

2016 krant foto